+36 (20) 555 9777
Bemutatkozás
Dr.Ifj.Mohácsi Ferenc

A büntetőügyekben történő képviselet alkotja a Dr. Mohácsi Ügyvédi Iroda egyik fő profilját, szakterületét.Ügyvédi irodánk 1999-ben alakult meg, de pályafutásunk 33 évre, 1980-ig nyúlik vissza. Irodánk valamennyi büntetőjogi kérdésben segítséget és jogi tanácsot nyújt Önnek, mely során teljes körű tájékoztatást kap ügyében, tisztában lesz a várható következményekkel, és biztosítjuk, minden helyzetben számíthat a Dr. Mohácsi Ügyvédi Irodára.


A büntetőügyekben történő védelmet Dr. Mohácsi Ferenc Zsolt ügyvéd látja el az Iroda részéről, aki számos hazai, kiemelt jelentőségű, országos nyilvánosság előtt folyó büntetőügyben és külföldi (Anglia, Ausztria, Németország, Svájc stb.), illetve ott élő magyar Ügyfelei ügyeiben lát el védelmet.


Irodánk számos igazságügyi szakértővel, adózási szakemberrel és a büntetőeljárás egyéb résztvevőivel (tolmácsok, magánnyomozók stb.) áll rendszeres kapcsolatban, így biztosítva minden Ügyfelünk számára a lehető legteljesebb képviseletet.


Alapvető érdek, hogy a büntetőeljárás során az eljárás alá vont jogai a lehető legteljesebb módon és mértékben legyenek érvényesítve, teljes körűen tájékoztatva, védve, képviselve legyen az ellene folyó eljárás során, ne pedig kiszolgáltatva érezze magát, melynek elengedhetetlen feltétele, hogy már rendőrségi szakban, illetve azt megelőzően jogi szakemberhez forduljon, akár megbízás, akár tanácsadás formájában.


Tényként jelenthető ki, hogy minél előbb kapcsolódik be a védő az eljárásba, annál jelentősebb mértékben tud hozzájárulni Ügyfele védelméhez, jogainak érvényesítéséhez. Hangsúlyozottan vonatkoznak a leírtak arra az esetre, amennyiben a gyanúsított őrizetbe vételére, majd esetlegesen kényszerintézkedés, akár előzetes letartóztatás indítványozására kerül sor.


Az Ügyvédi Iroda a leírtakra is figyelemmel bármely napszakban, személyes képviseletet biztosít ügyfelei számára, hogy jogaikat a lehető legteljesebb módon tudják gyakorolni, a védelmüket ellátó jogi szakember segítségével.

Díjjegyzék Szakterületek
Kapcsolat Kapcsolat

Cím: 4024 Debrecen, Petőfi tér 20-21. I/6.


Telefon: 06 52 311-513


Mobil: +36-20-555-97-77


E-mail: